Cite

Misiunea noastra este de a va oferi o calitate inalta intr-un decor unic la cel mai mic pret. Va vom imbunatati stilul de viata prin fiecare lucrare executata si nu ne vom declara multumiti decat atunci cand satisfactia Dvs va fi 100% completa. Cite


Accesoriile de mobilier


Accesoriile sunt "sarea si piperul" mobilei.

Daca un maner nu va place, daca un sertar se deschide scartaind, daca usa de la bufetul din bucatarie nu sta inchisa - atunci degeaba mobila arata bine, satisfactia nu va fi deplina. Noi folosim numai accesorii de calitate superioara, care confera mobilei functionalitate la inaltimea celor mai inalte standarde.

Manere, butoni si cuiere

Manerele si butonii contribuie mult la aspectul final al mobilei. Cuierul este primul loc dupa care se uita musafirul cind isi da jos haina. Avem la dispozitie o gama larga din care sa alegeti,conform gusturilor dumneavoastra. Pentru a vedea cateva modele, consultati sectiunea. O oferta mai larga contin cataloagele noastre - va invitam sa ne contactati pentru a le studia impreuna

Balamale

Balamalele asigura o deschidere silentioasa si precisa a usilor. Cu noile modele de balamale aruncatoare metalice reglabile, usile dulapurilor sau dulapioarelor de bucatarie se vor deschide intotdeauna lin. Usile care scartaie devin o amintire. De asemenea, balamalele aruncatoare sunt mult mai rezistente in timp decat balamalele clasice.

Sertare

Sertarele aluneca de-a lungul unor glisiere metalice speciale, ceea ce face ca ele sa se deschida usor si silentios. De asemenea, pentru a le inchide, este suficient sa impingem usor, si sertarul va aluneca lin pana la pozitia de inchis.

Accesorii suplimentare pentru bucatarie

Bucatariile pot fi dotate cu o serie intreaga de accesorii suplimentare: suporturi pentru pahare, pentru capace, pentru condimente, pana si pentru facalet!